Ontdek hoe Retail Production Services u kunt helpen!

Creatie en Artwork

Van concept tot uitwerking staan onze professionals klaar om u te ondersteunen, van idee tot realisatie. Wij kijken altijd naar de behoeften van de klant en welk talent er nodig is om u van begin tot eind te ontzorgen en uw marketingcommunicatie gestroomlijnd uit te voeren op de meest efficiënte manier. We werken met specifieke klantenteams, waardoor kennis van uw organisatie en voldoende capaciteit is gegarandeerd. Dit zorgt voor korte lijnen, duidelijke communicatie en lagere kosten.

Geautomatiseerde opmaaktoepassingen

Naast ons team van DTP-specialisten zijn er producties die vanuit een geautomatiseerde workflow kunnen worden vervaardigd. Met onze intelligente automatiseringsoplossingen zorgen wij voor verkorting van uw time-to-market en kunnen wij grote producties op een zeer kostenefficiënte manier voor u opzetten.

De spil in onze oplossingen is het gebruik van retailware, een cloudgebaseerd platform dat elk aspect van uw marketingcommunicatieproces ondersteunt. Het verbindt de centrale organisatie met (externe) bureaus en lokale winkels. Retailware maakt efficiënte retailcommunicatie op maat mogelijk voor alle marketingcommunicatie, van het (automatisch) opmaken van uw gedrukte en/of online folder tot de creatie van instore materialen, POS-materiaal, narrowcasting of social media posts. Met Retailware heeft u 24/7 inzicht in de status van uw projecten en lopende orders.

Packaging

Naast al uw marketingcommunicatie-uitingen helpt RPS u ook met de creatie, opmaak en het artwork van uw (consumenten)verpakkingen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van packaging, artwork en color management ontzorgen wij u in het gehele design-to-print proces, waarbij onze gecertificeerde kleurproeven leidend zijn voor uw drukwerk en zo een voorspelbaar resultaat geven. Vanuit door u vastgestelde packaging guidelines zal Retail Production Services uw concept naadloos doorvertalen naar aanpassingen en technisch correct artwork. Onze packaging experts staan klaar om meer over onze diensten te vertellen.