Retail Production Services

Retail Production Services (RPS) levert grafische diensten aan retail ketens. Met een vast team aan medewerkers worden periodiek repeterende opdrachten verwerkt.
De productiemedewerkers staan daarbij in direct contact met de contactpersonen bij onze opdrachtgevers.

RPS maakt gebruik van het Retail Production System, een cloud softwareoplossing waarmee de opdrachten, proeven en uitlevering van files geautomatiseerd wordt.

Onder de paraplu van Pampus Media House, werken we nauw samen met onze zusterorganisaties Edge Company (beeldretouche), Impact Studios (fotografie) en Linx IT Solutions (Software ontwikkeling).

Retail Production Services: een aantrekkelijke werkgever

Het in teamverband samen werken met respect voor eenieder en de passie om de bedrijfsdoelstellingen te behalen geven de identiteit van RPS weer.

Wij van RPS geloven in de kracht van het team als geheel, waarin transparantie en op basis van vertrouwen samenwerken voor zowel de onderneming als de werknemer tot een langdurige relatie leidt.

RPS is een gezonde, groeiende onderneming met prima vooruitzichten voor jouw persoonlijke groei en met kansen je aanliggende terreinen verder te ontwikkelen.

RPS streeft ernaar de beste te zijn op haar terrein van dienstverlening om als zodanig, optimale prestaties voor onze opdrachtgevers te realiseren, waarbij wij gemotiveerd zijn telkens weer stappen te zetten om het proces als geheel te optimaliseren!

Wie zoeken wij?